четвер, 23 березня 2017 р.

"SOS REPOST ! Друзья мои, я нечасто обращаюсь к вам за помощью" - командир Грузинського Національного Легіону

Друзі мої, я нечасто звертаюся до вас за допомогою. Спробую коротко висловити своє обурення. Грузинський Національний Легіон - перше і едіственное багатонаціональна іноземне військове формування, воюющее за незалежність України офіційне в рядах ЗСУ, до складу якого входять іноземці з США, Німеччини, Азербайджану та інших країн.

Ми чимало пройшли разом з вами і нашою спільною метою була боротьба з несправедливістю (в будь-якому його прояві). Натхнення Майданом і прагненням Українців до незалежності спонукало нас взяти зброю і захищати Україну. Ця боротьба для нас ідеологічна і коштувала нам зречення від своїх сімей, а деяким коштувала життя.
У Києві в якості бази для ветеранів війни з Грузії, які перебувають на допомогу українцям і короткочасного відпочинку інших легіонерів, патріотка України і наш волонтер Лариса Іленко, допомогла рассположени на території заводу «Атек» (владелцем якого вона і є).
Всім вам добре відомо про корупційні схеми мають місце в силових структурах України, зокрема Генпрокуратра і СБУ. Відомо також, що саме за сприяння деяких чиновників Генпрокуратури і Служби Безпеки України (імена та прізвища яких я обов'язково назву), в Києві на свободу випустили громадянина Росії сепаратиста Євгена Казьміна, він був заарештований правоохоронцями за проросійську пропаганду і фінансування військ такзваних ЛНР І ДНР. І це не дивлячись на його визнання даних фактів.
Зараз діяльність Грузинського Націоанльного Легіону під загрозою через бажання самого Казьміна та його пособниця відомої аферистки Світланою Зварич (псевдо волонтер дружина екс міністра юстиції Романа Зварича, в даному випадку соучасніца і ИСПОНИТЕЛЬ замовлення Казьміна) і корумпованих чиновників вижити Грузинський Національний Легіон зі своєї бази. Також не виключено, що активізація проросійських сил проти нас, почалася після вдало проведеної Грузинським Національним Легіоном наступальної операції (Сохумі). Тепер, найімовірніше, за частину відвойованої у окупаційних військ території, нам і питаються помститися з допомогою Євгенія Казьміна та його пособниця Світланою Зварич (дружина екс міністра юстиції Романа Зварича)
У столиці України, Грузинському Національному Легіону фактично протистоять люди, за підтримки яких формувалися терорістіческіе організації ЛНР І ДНР, які до сих пір спонсорують кулі та снаряди, випущені в нашу сторону.
Ми вже звернулися в посольство США і листи нашими бійцями громадянами США передані конгресменам їх штатів. Продовжуємо привертати увагу обшественних до даного питання, сподіваємося на вашу допомогу в поширенні інформації і залучення засобів масової інформації!

Mamuka Mamulashvili

Немає коментарів:

Дописати коментар