четвер, 15 червня 2017 р.

Черкаська ОДА: на час ремонту дамби понтонну переправу облаштувати не можна

На час ремонту мосту та дамби через Дніпро не вдалося знайти технічну можливість збудувати понтонну переправу. Про це під час прес-конференції в ОДА повідомив заступник губернатора Костянтин Омаргалієв. Також відсутня можливість водного пасажирського сполучення з лівим берегом області. Тож подорожувати через Дніпро можна буде виключно потягами та автобусами за графіком.
– Ми відпрацьовували можливість понтонної переправи. Але, на жаль, сьогодні для цього немає технічних можливості.  Такого обладнання в Україні вже немає. Воно було в одній області, але нам звідти відповіді так і не надали. Також ми робили запит до Збройних сил України, але відповіді станом на сьогодні від них також немає. Фактично сьогодні навіть немає такого причалу, де б можна було поставити понтонну переправу, – повідомив Омаргалієв про спроби влади знайти якісь альтернативи на час ремонту.
Хоча черкасці в соцмережах продовжуть фантазувати та закликати владу знайти якісь способи переправляти людей. Пропонують навіть возити людей пасажирським річковим транспортом, хоча, технічно це виглядає утопією.
Нагадаємо, що ремонт мосту і дамби триватиме мінімум 4 місяці з наступного понеділка. Пасажирські автобуси будуть пропускати по три години вранці та увечері. Легковикам доведеться перетинати Дніпро аж у Каневі.

Немає коментарів:

Дописати коментар