четвер, 1 червня 2017 р.

“Мало їх російські танки давили … як видно! Треба повторити, щоб пам’ять цим ідіотам освіжити …”, – Огризко обурила позиція жителів країн Вишеградської групи

0065
Більшість жителів країн Вишеградської групи вважають, що Росію слід розглядати як партнера, а не загрозу.
Про це написав у Twitter екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, опублікувавши посилання на матеріал з відповідним опитуванням.
«IRI: Чехи, угорці та словаки хочуть, щоб РФ сприймали як партнера, а не угрозу. Є над чим подумати нашим посольствам», – висловив занепокоєння колишній міністр.
«Мало їх російські танки давили… як видно! Треба повторити, щоб пам’ять цим ідіотам освіжити…», – обурилися в коментарях.
На думку Огризка, ее можна забути і пробачити Кремлю 10 тисяч замордованих українців.
«Ми не повинні відступати. Ми повинні робити все, щоб агресор відступав. Бо правда і міжнародне право на нашому боці. А нам пропонують про це все забути і подарувати Росії 10 тисяч замордованих українців, розбомблений Донбас, анексований Крим. За що? За теоретичну обіцянку, що вони стануть гарантами нашої безпеки», – підкреслив він.
Огризко зазначив, що після того, як європейські політики відвідали зону АТО – у них починають відкриватися очі, тож тиск на Україну з боку Заходу зменшується.
«На Заході усі тремтять, що Путін буде щось робити. Він не буде нічого робити, тому що він не може нічого робити. У нього не вистачить можливостей ні матеріальних, ні військових, ні навіть психологічних для того, щоб розпочати війну. Росія не готова до війни, вона здатна лише на локальні конфлікти», – додав політик.
Огризко також додав, що російська влада на чолі з президентом Володимиром Путіним почала проводити чергову піар-маніпуляцію після того, як було створено інтеграційний комітет «Росія-Донбас».
На переконання дипломата, таким чином Москва прагне звернутися до країн Заходу з певним посланням, суть якого полягає у тому, що якщо США та ЄС і надалі будуть надавати підтримку Україні, не виключено, що ситуація на окупованому Донбасі так само зайде далеко, як це було з Кримом. Володимир Огризко зауважив, що подібні дії Росії для усього зовнішнього світу можуть стати черговим способом торгів та шантажу.

Немає коментарів:

Дописати коментар