четвер, 8 червня 2017 р.

В Алма-Аті казахи прийшли на допомогу українцеві і розмазали представників «русского мира» по асфальту

                            
В Алма-Аті четверо росіян вирішили побити українця, але їм це не вдалося через те, що на допомогу українцеві прийшла група казахів.
Пише на своїй сторінці в facebook Леонід Швець, передає OnPress.info.
Крім цього Швець зазначає, що крапку в ситуації поставив місцевий поліцейський, який соскрёб залишки «русского мира» з асфальту.
«Вчора на вечірній вулиці в Алма-Аті Андрій Леонідович запитали четвіркою російських че звідки. Дізнавшись, що з України, четверо залітних новосибирцев тут же почали нерівну битву з українським фашизмом в особі мого сина. Хоча, здавалося б, пощастило жити під Путіним - мовчки ковтай сльози сорому і образи, нічого до нормальних людей приставати.
На біду росіян і на Андрюхіна щастя поруч виявилася група хлопців з Шимкента, після чого подія переросла в битву народів проти російського фашизму без найменших шансів для останнього.
Крапку поставили мужні і справедливі алматинський поліцейські соскреблі з асфальту залишки русского мира і відвезли їх для подальшого з'ясування, хто тут великий, а хто просто тупий і борзий.
Збиток: у Андрія болить зап'ястя правої ударної руки. А тому що працювала!
Пишаюся сином і прекрасними казахськими хлопцями, які після переможного братання народів ще й підкинули українського хлопця на місце його дислокації через все місто.
Сіктір бар, Орисі әлемі, однозначно », - написав Швець.

Немає коментарів:

Дописати коментар