пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Сепаратист чи патріот? СБУ звітує про затримання

Прес-служба СБУ в Черкаській області звітує про ” викриття  мешканця Черкас, який поширював у соцмережах антиукраїнські матеріали та закликав до збройного захоплення влади, пропагував в Інтернеті ідеї збройного усунення діючої влади та захоплення адміністративних будівель обласних та місцевих держустанов у різних містах України.
Під час обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з доказами здійснення антиукраїнської діяльності.
Пропагандисту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.”
Проте, схоже, що цей антиукраїнський елемент може виявитися Андрієм Крижевським, ветеран АТО у складі “ДУК Правий Сектор”, що за словами його побратима дійсно в соцмережах писав негативні відгуки про Петра Порошенка та називав владу БПП, як і більшість патріотів, “внутрішньою окупацією”. Детальніше, про обшук в Крижевського в нашій вчорашній публікації: Помешкання черкаського активіста-АТОвця, що критикував Президента, обшукали.

Немає коментарів:

Дописати коментар