середу, 21 червня 2017 р.

Депутат облради купався у «Гронах калини»

Нещодавно на Христинівщині на території Угловатського НВК пройшов етно-фестиваль “Гроно калини”, який зібрав близько семисот дітей та дорослих. Також на фестивальні гостини завітали друзі із сусіднього Монастирищенського району.
Доброзичлива фестивальна атмосфера, концертний майданчик, спортивні змагання, ярмарок, козацька кухня,  різноманітні майстер-класи  – такий формат дозвілля відкрив широкі можливості для виявлення і розвитку дитячих талантів. У концертній програмі взяли участь відомі в Україні художні колективи та виконавці: народний ансамбль української музики «Роксоланія», ансамбль українського аутентичного співу «Божичі», фольклорний колектив «Осітняни» та неймовірний казкар Сашко Лірник . Також на свято завітала спеціальна гостя – Анжеліка Рудницька, заслужена артистка України і багатогранна особистість.
“Гроно калини” стало справжнім чудовим святом, яке  підсумувало щоденну кропітку працю педагогів та їх вихованців. Завдяки  Галині Санєєвій – головному ідейному натхненнику цього прекрасного дійства,  директору Угловатського НВК  Аллі Вараниці та злагодженій співпраці всього педагогічногого колективу, за підтримки активістів громадського формування «Патріот», депутатів Христинівської райради Василя Оттінгера, Володимира Поповича, Володимира Цапка, Дмитра Капьонкіна – фестиваль вдався на славу, про що свідчили сповнені  радістю дитячі обличчя.
А співорганізатором та меценатом етно-фестивалю став депутат обласної ради від Радикальної партії, який як раз обирався на Христинівщині,  Олег Баштан. Він завжди радо підтримує добрі ініціативи, які сприяють розвитку дітей, виховують у них високі патріотичні почуття. Олег Васильович систематично допомагає школам рідного краю, намагається чимало робити для відродження давніх українських традицій…
«Ми зобов’язані зберегти багатовікову спадщину наших предків, навчити дітей любити і шанувати все українське, сформувати у молодших поколінь повагу до національних традицій та культури українського народу. Впевнений, що сьогоднішній захід допоміг дітям розкрити і вдосконалити свої творчі здібності, пізнати багато нового, корисного та цікавого, – наголосив Олег Баштан. – Я і сам натхненний цією подією, і сподіваюсь, що ми ще не раз влаштуємо таке свято».
___________________________

Немає коментарів:

Дописати коментар