неділю, 6 серпня 2017 р.

Мер Умані Олександр Цебрій приписує собі не свої заслуги

                        20624408_1562948117108817_224591140_n
Народний депутат України Антон Яценко після перегляду відео, на якому мер міста Умань Олександр Цебрій розповідає про будівництво гідроспоруди та створення набережної біля Осташівського ставу, висловив обурення на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
За словами народного депутата, враховуючи той факт, що пан мер не доклав значних зусиль до цієї розбудови, дивно, що «всю ковдру він, як то кажуть, перетягнув на себе».
Антон Яценко підтвердив, що мерія розробила проектно-кошторисну документацію цього проекту, але ініціював будівництво та домігся його фінансування саме він, як народний депутат, про що меру добре відомо.
«Зараз пишу це не для того, щоб розповісти всім який я хороший, а для того, щоб шановний мер Умані не приписував собі чужі заслуги. Оскільки під час виборів міського голови уманчани мають оцінювати його реальну роботу, а не видуману», — зауважив Антон Яценко.
Народний депутат також пожартував: «Пане мер, я ж не приписую собі Ваші заслуги підняття тарифу на проїзд в громадському транспорті Умані до 4,50».
«Піартесь, будь ласка, на своїх добрих справах, а не на чужих. Треба поважати своїх виборців і не вводити їх в оману.
І на майбутнє: згадуйте осіб, які безпосередньо докладають зусиль до проектів, в яких ви лише оформлюєте документацію.
Якщо моя заява не відповідає дійсності, прошу Олександра Цебрія публічно спростувати цю інформацію», — написав Антон Яценко.


Немає коментарів:

Дописати коментар