суботу, 5 серпня 2017 р.

ТИТУЛ «ЕРУДИТА» ОТРИМАЛА СОФІЯ СУШКО

Світлина від Yuriy Sushko.  Світлина від Yuriy Sushko.
У Інноваційному освітньому центрі у стінах «Артеку» вже всьоме відбувся масштабний конкурс «Ерудит». На новій зміні під назвою «Змінемо світ на краще» усі співдружності прийшли позмагатися за право називатися найрозумнішим.

Упродовж літнього навчання діти активно брали участь в освітньому процесі, відвідували спецкурси, проводили лабораторні досліди, проходили квести та вікторини, змагалися у батлах, програмували роботів та відвідували тематичні заняття.
Викладачі освітнього центру постійно працювали над тим, щоб зробити заняття цікавими та інноваційними. До кожної дитини був індивідуальний підхід, адже кожен із артеківців зміг висловити свою думку, бачення, провести власні досліди та здобути безцінний досвід, який їм обов’язково знадобиться у житті.
Але для того, щоби отримати титул «Ерудита» артеківцям потрібно було пройти декілька етапів з різних гуманітарних та природничо-математичних предметів. Так, деякі завдання були легкими, а деякі змушували задуматися та проявити свою кмітливість. Діти активно реагували на поставленні питання, але до фіналу пройшли не всі.
Особливими відзнаками-значками було нагороджено дітей, які старанно працювали упродовж навчання та зарекомендували себе на конкурсі, але найголовніший приз дістався Софії Сушко із 5 співдружності, яка вразила усіх своєю всеобізнаністю.
                                                                  Юрій Сушко

Немає коментарів:

Дописати коментар