пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Каплін загітував “Черкащан” в облраді вступити в його партію

Народний депутат Сергій Каплін, який прибув сьогодні на сесію Черкаської обласної ради, цього разу не виламував двері до кабінетів високопосадовців, як це колись робів за часів Сергія Тулуба, а виступив з трибуни.
Він закликав депутатів обласної ради категорично противитись вимогам МВФ щодо скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
“Я щойно приїхав із Литви, де землю у народу просто вирвали і передали іноземним корпораціям. Таке ж відбулося у всіх країнах, які піддалися на шантож МВФ, і на порозі світової продовольчої кризи залишили свої народи без основного ресурсу, який дає можливість жити і розвиватись”, – заявив Каплін.
Він також закликав підтримати ініціативу “здорових політичних сил”, які категорично засуджують “бізнес на крові”. Такі звернення він запропонував приймати радам усіх рівнів Черкащини, і адресувати до керівництва держави та Служби безпеки України.
Зрештою, у кінці свого довгого виступу Каплін закликав партію “Черкащани” перейменуватися і вступати до лав соціал-демократичної партії, щоб “разом боротись за справедливість” та долучитись 1 травня до Маршу трудящих у столиці.
Цікаво, що пропозицію про вступ “Черкащан” у лави партії Капліна в сесійній залі зустріли бурхливими оплесками.
___________________________________

Немає коментарів:

Дописати коментар