середу, 22 березня 2017 р.

Л. Подеревянский об опасности слов про адиннарот Украины и РФ


Художник і драматург Лесь Подерв'янський поділився думкою про те, що стоїть за неодноразовими твердженнями президента РФ Путіна про "єдиний народ", який нібито становлять росіяни і українці.

Подерев'янський міркує, що якщо допустити існування єдиного народу, то це означає, що будь-якої окремий народ не визнається, одного з двох народів немає, інформує facenews.

"І я здогадуюся, якого народу немає", - каже Подерев'янський, підкреслюючи, що мається на увазі саме відсутність українського народу. А представники народу, який, нібито, не існує, повинні бути або знищені, або асимільовані - саме це мається на увазі, як переконаний драматург.

"Тому фразу про те, що ми один народ, треба розуміти так: асимілюються, або будете знищені", - робить висновок Подерев'янський, вказуючи, що якщо здобути перемогу над агресором не вдасться, українців чекає знищення як окремого народу.

При цьому Подерев'янський вважає, що якщо народ не захоче поступитися - його не зможе знищити ніхто.

П'ять копійок: Варто зазначити, що технологія Луб'янки про адіннарот застосовується також з метою підтримки міфу про існування нації "російські", якої насправді не існує. Немає такого етносу "русские", як немає такого етнічного та політичного народу "російські". Ні автохтонної території "російських", не було і немає національного лідера - етнічного "російського", немає навіть суб'єкта федерації-імперії, де були б визначені адміністративні кордони "російської" республіки.

Немає коментарів:

Дописати коментар