середу, 22 березня 2017 р.

У ШТАБІ БЛОКАДИ ОРДЛО ЗРОБИЛИ ТЕРМІНОВУ ЗАЯВУ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ. ТРАПИЛОСЬ ТАКЕ

У Штабі блокади ОРДЛО зробили термінову заяву до президента України. Трапилось таке






Відкритий лист Штабу блокади торгівлі з окупованими територіями Президенту України

Пане президенте, вчора у своєму виступі, присвяченому блокаді торгівлі, ви сказали, що ветерани «майстри політичного піару – вони грамотно вирахували больову точку, піймали хвилю суспільних очікувань, виявили оголений нерв». Передає goruzont.

Ми запитуємо вас – чому влада України 3 роки війни не змогла побачити больову точку, не зрозуміла суспільних очікувань і ганяли ешелони вугілля з окупованих територій по оголеному нерву?

Ви звинуватили нас в омані людей, стверджуючи, що «насправді – то була не блокада ОРДЛО. Ну яка блокада, якщо там дірка в кордоні з російською федерацією в сотні кілометрів?”

Ми запитуємо вас – чи ветерани б мали ще заблокувати й кордон з Росією? Ветерани зробили те, що могли – заблокували головний транспортний канал – залізничні шляхи. І це в сотні разів більше, аніж зробили ви за 3 роки, щоб зробити Україну незалежною від окупанта.

До речі – це справжня блокада? Тому що «дірка на кордоні с РФ в сотні кілометрів» нікуди не ділась. 

Ви, пане президенте, заявили на всю країну, що блокада торгівлі на крові “виявилася спецоперацією, щоб виштовхнути окуповані території з Українського Донбасу в Російську федерацію.”

Ми запитуємо вас – як можна виштовхнути окуповані території? В 2014 році Росія вдерлася на територію України, окупувала Крим та частину Донбасу, вибудувала на них окупаційну владу. Україна втратила ці території відколи над Кримом піднявся триколор, а на Донбасі його ордловська пародія.

Ви звинуватили ветеранів у тому, що вони «створили всі підґрунтя для того, щоб українські підприємства були захоплені, конфісковані, пограбовані.”

Пане президенте, ми були впевнені, що це Росія створила підґрунтя для того, щоб підприємства були захоплені, окупувавши територію України навесні 2014 року.

Ви заявили, що “обмежений обмін товарами може відновитися, щойно Росія та її маріонетки повернуть Українським власниками і українській державі вкрадені заводи.”

Пане президенте, те, що Росія може повернути, так само вона може і забрати. Не буває нічого «підконтрольного» на окупованій території. Будь що, що працює на окупованій території, працює виключно з дозволу окупанта та на користь окупанта.

Тому торгівля з будь-якими підприємствами на окупованій території є фінансуванням окупанта.
Тому ветерани заблокували торгівлю на крові.
І тому торгівлі не буде, навіть якщо Росія «поверне» ахметовим-новінським-нусенкісам та іншим їх підприємства.

Немає коментарів:

Дописати коментар