середу, 22 березня 2017 р.

Дружина-українофобка вимагає позбавити екс-нардепа-сепаратиста з Умані батьківських прав


Дружина підозрюваного в сепаратизмі колишнього депутата Верховної Ради уродженця Умані Вадима Колесніченко (“Партія регіонів”) Лілія Македон просить український суд позбавити його батьківських прав.
Повістка опублікована в офіційному виданні центральних органів виконавчої влади “Урядовий кур’єр” 22 березня, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Українські Новини.
Зазначене, що Дарницький районний суд Києва викликає Колесніченко, останнє відоме місце реєстрації якого, – Київ, вул. Срібнокільска, 24, кв. 244 у якості відповідача в цивільній справі за позовом Лілії Македон.Вона позов в інтересах малолітньої дитини Колесніченко Всеволода Вадимовича про позбавлення екс-депутата батьківських прав.
Чим саме викликаний подібний позов, наразі ані журналісти Цензор.НЕТ, ані сама пані Македон не повідомляють, проте нам у «Дзвоні» вочевидь, що опікуватися з-попід кремлівських стін долею власного, залишеного «на клятій Бандерівщині» чада, екс-нардепу від ПР і за сумісництвом — зраднику України Колесніченку явно «не з руки».
Між іншим, палкою любов’ю до усього українського родичі перебіжчика теж не відрізняються. Прізвище матері позивачки Македон ще 2013 фігурує у справі про жорстокий напад на україномовну виховательку дитсадка, де того часу була директором. Та й саму пані Лілію й досі “незлим тихим словом” згадують патріоти і в Умані, і у рідному Жашкові.
Як би там не було, але судове засідання відбудеться о 14:00 19 квітня.
З моменту оприлюднення даного повідомлення екс-депутат вважається сповіщеним про дату й місце розгляду справи.
Нагадаємо, у серпні 2016 року суд дозволив затримання й арешт колишнього депутата від ПР Колесніченко. Нардепові інкримінують зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Немає коментарів:

Дописати коментар