пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Блогер об убийстве Вороненкова: есть два момента, которые ни ФСБ, ни Путин не учли

Блогер об убийстве Вороненкова: есть два момента, которые ни ФСБ, ни Путин не учли
Відомий український блогер Сергій Марченко на своїй сторінці в Facebook пише, що ось вам і відповідь, хто такий екс-депутат Держдуми РФ Вороненко та навіщо президент України Порошенко дав йому українське громадянство. Демонстративно завалили екс-депутата Держдуми з вогнепалу в центрі Києва. Це практично, як Троцького льодорубом. Контора не змінюється: публічна страта, щоб залякати інших, але є два моменти, які ні ФСБ, ні Путін не врахували.

За словами Марченка, перший момент: цих інших уже дуже, дуже багато. «Не знаю, як горезвісні 86%, але серед російських еліт дурнів набагато менше і вони розуміють, чим це все закінчиться. Тому як би не залякували, свідків буде більш ніж достатньо. Другий момент: ФСБ хоче залякати, але правда в тому, що бояться вони самі! Бояться Гааги, бояться всіх тих судів, запущених Україною зараз. Бояться так, що вбивають своїх, найвідданіших, як Чуркіна і ті, кого ще не вбили, будуть думати і бігти, і свідчити, і свідчити », - написав Марченко.

Блогер зазначає, що вишенька на торті - підстрелений кілер. «Професіоналізм» ФСБ - міф, не може країна перемігшого алкоголізму мати нормальні спецслужби, закінчується радянський запас міцності і валиться все.

Немає коментарів:

Дописати коментар