середу, 7 червня 2017 р.

"Ми що, всі повинні зглативати?" - оскаженілий Лавров не стримався у висловлюваннях, визнавши серйозний тиск санкцій України на РФ

Лавров, РФ, паника, МИД, Украина, санкции, политика, агрессор
Говорячи про те, що Україна може ввести візовий режим з Росією, глава МЗС Росії Сергій Лавров підняв справжню істерику.
    Не приховуючи люті, Лавров в ході свого виступу в Балтійському федеральному університеті імені Канта, став заявляти про те, що РФ цього так не залишить і введе у відповідь режим з Україною. Таке нервове виступ став яскравим показником того, що санкції України серйозно впливають на країну-агресора. Також глава МЗС РФ в черговий раз вдався до нахабної брехні, кажучи про те, що Москва нібито не веде ніяких чорних списків українців, за винятком поодиноких випадків, при цьому забувши сказати про те, скількох українців за розпорядженням Кремля було незаконно укладено в катівні російського СІЗО .
    Як інформує "ССО-1492news", після того, як на зустрічі Путіна з Макрона французький лідер різко висловився на адресу російських пропагандистів, Лавров спробував звинуватити в таких висловлюваннях Барака Обаму, заявивши, що той навчив Макрона свою думку. Такою заявою він сильно насмішив громадськість.

Немає коментарів:

Дописати коментар