вівторок, 8 серпня 2017 р.

ГУБЕРНАТОР-ВТІКАЧ СЕРГІЙ ТУЛУБ ПОВЕРНУВСЯ НА ЧЕРКАЩИНУ, – ТОМЕНКО

                      Губернатор-втікач Сергій Тулуб повернувся на Черкащину, – Томенко
Виправданий судом екс-очільник Черкаської ОДА відвідав Черкаську область. Про це у Facebook пише колишній віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко.
"Вчора прокурорські розповіли історію приїзду на Черкащину одного з найближчих соратників Януковича-Тулуба. Як розповідають, Сергій Борисович особисто ознайомився з документами про його повну чесність і непідсудність на території України та почаркував зі своїми колегами по колишній владі області. Розповів, що втомився відпочивати і літати між своїми "чесно" заробленими віллами і будинками в Іспанії, Криму та під Москвою. Хочеться йому вже й до влади повернутися", – написав Томенко.
Нагадаємо, нещодавно черкаські суди вирішили не обмежувати "право на пересування" екс-губернатора в Україні та зняли арешт з його "козирних" земель в Київській області.


Тулуб приїздив на Черкащину, щоб випити по чарці з екс-однопартційцями?

   Екс-губернатор Черкаської області регіонал Сергій Тулуб побував на Черкащині, щоб особисто ознайомитися з рішеннями судів про зняття з нього усіх обвинуваченьщодо незаконного отримання матеріальних благ та неправомірної вигоди з використанням службового становища. Про це на “Фейсбуці” написав екс- нардеп Микола Томенко.
“Вчора прокурорські розповіли історію приїзду на Черкащину одного з найближчих соратників Януковича – Тулуба. “Професійні” правоохоронні органи та “чесні” суди не знайшли й натяку на злочинні й незаконні дії вугільного мафіозі, колишнього очільника Черкащини та співвласника мисливських угідь Януковича в Сухолуччі?! Як розповідають, Сергій Борисович особисто ознайомився з документами про його повну чесність і непідсудність на території України та почаркував зі своїми колегами по колишній владі області. Розповів, що втомився відпочивати і літати між своїми “чесно” заробленими віллами і будинками в Іспанії, Криму та під Москвою”, – зазначив Томенко.
Нагадаємо, після Революції Гідності 11 січня 2014 року правоохоронці відкрили кримінальне провадження, підозрюючи Сергія Тулуба у зловживанні службовим становищем. Як встановило досудове слідство, очільник Черкаської ОДА використовував службові автомобілі у власних цілях у вихідні та святкові дні, а також на відстань, що перевищує 200 км, без відповідних розпоряджень на відрядження, чим допустив розтрату бюджетних коштів у вигляді сплати коштів за послуги з перевезення на суму 112,5 тис. грн.
Утім, «гуманні» черкаські суди вирішили не обмежувати “право на пересування” екс-губернатора в Україні та зняли арешт з його “козирних” земель в Київській області. У міжнародному розшуку екс-губернатор пофігурував лише кілька місяців, уже 6 травня 2014 року Тулуб був “знятий” звідти. Станом на сьогодні в базі розшуку МВС “Особи, які переховуються від органів влади” персона екс-губернатора також відсутня.
У березні 2017 року захисник Тулуба в суді перерахував суму розтрати в 112,5 тис. грн на рахунок казначейства, і цим поставив жирну крапку у законному переслідуванні екс-губернатора. Тепер від повернення до України його нічого не стримує, і він уже зізнавався наближеним, що збирається повернути і продовжити свою політичну кар’єру.
Хтозна, може ще й відсудить губернаторську посаду. Що ж, можливо, Сергій Борисович, який переможно повертається у кабінет в Черкаській ОДА, поверне до тями черкаський політикум, який за дріб’язковими чварами і політичними розбірками призабув, для чого його революційний народ делегував у владу і що він на Майдані людям обіцяв.

Немає коментарів:

Дописати коментар