неділю, 6 серпня 2017 р.

Жорсткий пост російського журналіста Олександра Тверського про загиблу Ірину Бережну


Ірина Бережна загинула. Постараюся висловити свою найглибшу скорботу нижче.

Ти цинічно глумилися над своїми громадянами, які віддавали своє життя на Майдані, щоб позбутися від рабства. "Кастрюлеголовие" - насміхаєшся ти. А ще в січні 2014 роки ти голосуєш за "диктаторські закони", поки Воїни Світла складають свої голови за Свободу в декількох сотнях метрів від твого затишного кабінетику.

Ти називаєш патріотів своєї країни "клоунами в вишиванках". Патріотів, без яких Україна б уже була колонією Росії. На твоїх очах сиротіють українські сім'ї, похоронки приходять практично щодня, а для тебе ці люди - "клоуни". Убиті горем рідні стоять на колінах, проводжаючи своїх героїв, своїх синів, чоловіків, батьків, а ти єхидно говориш їм в обличчя: "Так вам і треба" і захищаєш вбивць свого народу.

Ти під час війни їздиш на передачу до головного пропагандиста і розпалювачів міжнаціональної ненависті Соловйову в країну-агресор і там заявляєш: "Україна стрімко перетворюється на терористичну державу" УкроІГІЛ ", де просто зносяться пам'ятники історії, влаштовується продуктова, транспортна, тепер уже енергетична блокада ( йшлося про блокаду Криму). Багато хто зі мною погодиться, що саме такий сценарій планувався під час державного перевороту "
Ти одягаєш радянську червоноармійську форму і трансліруешь одну з головних скреп русского мира: "дедивоевалі".

Ти виправдуєш агресію російських окупантів проти своєї країни. Методично виступаєш проти українізації України, проти її незалежності, підтримуєш русскій мір і окупації територій своєї держави.

Більш того: ти судиш захисників України, кажучи тим самим, що Україна треба здати Росії разом з потрохами. Плюєш в душу свого народу, тупцюєш на могилах воїнів, які звільняють свої землі, віддаєш людей, що знаходяться в заручниках у окупантів.

І при всьому при цьому, ти - народний депутат України.

А ще хто ти? Правильно. Шваль і коллабораціоністка. Зрадниця і тварюка.

І ось в 36 років ти гинеш в аварії.

Люди зітхнули з радісним полегшенням, коли Моторолу підірвали в ліфті. Чому тут повинні бути інші емоції? Вороги України - це і є вороги України. І невідомо хто з вас зробив більше в спробах знищення України. Ви з Моторолою наближали русскій мір, як могли. Тепер зустрінетеся і обговоріть в який момент щось пішло не так. Часу у вас буде предостатньо.

Не шкода. Ось хлопців, тих, хто гине на фронті безмірно шкода. Тепер же просто стало на одного небезпечного ворога в тилу менше. Перемога стала ще на крок ближче.

Олександр Тверський

Немає коментарів:

Дописати коментар